programma

demakeupschool;
foundation óf
advanced!

FOUNDATION:
In 7 lessen van 5 uur leer je de perfecte basistechnieken! Hiermee kun je al aan de slag als visagist. Je bent in staat supermooie naturelle makeups te doen.

ADVANCED:
Een paar maanden later beginnen we dan met de ADVANCED opleiding. In 5 lessen van 5 uur zullen we dieper ingaan op makeup voor de mode industrie. Hierin leer je editorial makeup, maar ook communicatie met de mensen op de de set en nog veel meer!

Basistechnieken & creativiteit
(FOUNDATION)

Je start met productkennis en basistechnieken, misschien wel het belangrijkste onderdeel van de opleiding. Want vanuit die basis ga je op zoek naar je eigen creativiteit.Je leert de perfecte makeup technieken om een hele mooi naturelle makeup te maken. En met hulp van moodboards looks te creëren die je vandaag in de magazines ziet staan. Maar ook om vooruit te kijken. Om een trendsetter te zijn, in plaats van een volger. En heel belangrijk: je leert om je eigen stijl te ontdekken en hoe je die verder ontwikkelt.

StudentLab van MAC

Halverwege de opleiding krijg je een StudentLab van MAC. Een van de artists van dit internationaal befaamde merk geeft een masterclass om je de fijne kneepjes te laten zien. Maar ook om jouw eigen creativiteit aan te wakkeren.

Professionele fotoshoot

Je sluit de opleiding spectaculair af met een professionele fotoshoot. Fotograaf Jeroen W. Mantel en Cindy begeleiden je hierbij. Heb je meteen je eerste foto’s voor je portfolio! Natuurlijk werk je tijdens de hele opleiding met de allerbeste producten, waaronder die van ELLIS FAAS en MAC, de favoriete merken van Cindy.Je mag alles uit Cindy’s koffer voelen,ruiken en gebruiken zodat je straks zelf een goede keuze kan maken wat je wil aanschaffen.

Gastlessen van pro’s
(ADVANCED)

Als visagist werk je niet alleen. Een productie slaagt pas als model, stylist en fotograaf intensief samenwerken. Daarom nodigen we topfotografen en toonaangevende stylisten uit om een gastles te verzorgen. Op hun eigen, inspirerende manier brengen zij jou hun expertise bij. En geven zij je een compleet en realistisch beeld van de praktijk. Hoe gaat het er in de studio aan toe? Wat wil een fotograaf van jou? Hoe bespreek je de shoot met een stylist of opdrachtgever? Hoe kun je in recordtijd een make-up veranderen als dat nodig is? Allemaal essentiële zaken die je als beginnende visagist moet weten. Zo kun je dus ook echt professioneel aan je carrière beginnen.

(Share this page!)
https://r-tech24.de/review/vpn/
de makeupschool®