aanmelden

meld je
vandaag
nog aan!

Heb je (professionele) interesse in alles wat met make-up te maken heeft? En wil je alles weten van dit vak? Zodat je straks zelf – vanuit je eigen creativiteit en (praktijk)ervaring – als make-up artist aan de slag kunt? Wil je in niet te grote groepen les krijgen zodat je de juiste aandacht krijgt om je te laten groeien?Join us @demakeupschool In het september gaan er weer nieuwe lichtingen van de Foundation en Advanced klassen van start!De Foundation begint op zondag 6 september en bestaat uit 7 zondagen van 5 uur.
De lessen zijn in de prachtige haar salon van Daan Kneppers- Vahq in De School in Amsterdam

 Je moet rekening houden met +- 5 uur studiebelasting per week(moodboards maken ,oefenen ed)  Vul onderstaand formulier in en we sturen je ons aanmeldformulier. Geef je snel op, want vol = vol!

ja! stuur mij het
dm® aanmeldformulier!


noah-tushoogfinal

Kosten

De kosten voor de FOUNDATION opleiding zijn €1750,- voor 7 lessen van 5 uur. De ADVANCED opleiding kost €1250,- voor 5 lessen van 5 uur. Na betaling van €350,- inschrijfgeld, is je inschrijving definitief. Het volledige bedrag dient een maand voor aanvang van de opleiding voldaan te zijn.

Via De Makeupschool kun je je makeup basispakket bestellen met 20 % korting. Dit pakket bestaat uit producten van MAC Cosmetics en ELLIS FAAS en komt op een bedrag van 300 euro. Op de eerste dag van de opleiding zal Liselotte van Saarloos van TUSH BRUSHES aanwezig zijn om alles uit leggen over haar fantastische penselen sets die je eveneens tegen gereduceerde prijzen kunt aanschaffen. Bij een een volledige set van 20 penselen ontvang je zelfs een PRO DISCOUNT van 20%! De volledige set kost dan 454,40 euro ipv 568 euro. Alle penselen kan je vinden op www.tushbrushes.com. Zowel het makeup- als het penselen pakket zijn vrijwillige keuzes om aan te schaffen.

De Makeupschool is geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Direkt gevolg daarvan is dat er geen BTW betaald hoeft te worden over het lesgeld en dat de kosten van de opleiding fiscaal aftrekbaar zijn boven de in het kalenderjaar geldende drempel voor studiekosten. (In 2014:  € 250).

(Share this page!)
de makeupschool®