over dm®

goed voorbereid
je carrière als
makeup artist in!

Praktijklessen
van professionals

Een  belangrijke reden om je opleiding aan de makeupschool te volgen is dat je de kans krijgt om te leren – en te werken – met professionele fotografen, stylisten en hair & make-up artists. Tijdens hun gastlessen geven zij je een compleet en realistisch beeld van de praktijk. Zo kun je dus  echt goed voorbereid aan je carrière beginnen.

Basistechnieken en vooral:
eigen creativiteit

Natuurlijk leer je de basistechnieken, want die zijn het belangrijkst! We gebruiken hoogwaardige make-up om commercieel en editorial te kunnen werken.Bij De Makeupschool is de basis essentieel!Je leert een briljant mooie huid te maken.En vanuit daar leer je de makeup uit te werken. Je eigen inbreng en creativiteit zijn daarbij super belangrijk. Om die extra aan te wakkeren, kijkt Cindy per persoon waar jouw talent ligt, wat is jouw smaak en waarom?Zij doet dit vanuit een spirituele achtergrond, werkt heel erg op haar gevoel, en zal dit veel toelichten tijdens de lessen.Wellicht kan ze je inspireren het ook zo te doen.

Eindopdracht als start
van je carrière

Je sluit de opleiding spectaculair af met een professionele fotoshoot, gefotografeerd door Jeroen W Mantel(www.jeroenwmantel.com).Heb je meteen je eerste foto’s voor je portfolio.

Talentscout

Tijdens de lessen houdt Cindy haar ogen open voor talent. Heb jij het in je om een topvisagist te worden? Dan kan het zijn dat je al tijdens de opleiding als assistent bij een van haar collega-visagisten mag meedraaien op de set. Of misschien wel bij Cindy zelf. Dat is natuurlijk een fantastische kans om het vak (nog beter) in de praktijk te leren. En bovendien kennis te maken met de modewereld en heel veel contacten op te doen.

 

(Share this page!)
de makeupschool®