walmart pillows

January 12, 2017

Waarom De Makeupschool?

Waarom De Makeupschool?

Cindy werkt al meer dan 20 jaar in binnen- en buitenland voor commerciële klanten en ze doet regelmatig de makeup voor editorials in bekende bladen zoals ELLE, HARPER’S BAZAAR ed. Zij doet dit met heel veel liefde en toewijding, en nu wil ze haar kennis overbrengen aan de nieuwe generatie makeup artists.Zij kan als geen ander over haar vak en de producten vertellen.

 

Cindy:

“ik ga jou leren om een briljante, naturelle makeup te maken in de vorm van een hele mooie, frisse, dewy huid.
Als je goed de modebladen en fashion shows in de gaten houdt, zie je dat dát het meeste gedaan wordt.

Perfecte maar natuurlijke wenkbrauwen, blush, mond en ogen waar je model het allerknapst van wordt.

Daarna ga ik je leren om dit uit te bouwen naar een editorial makeup, zodat je bij genoeg talent voor de magazines kunt gaan werken en het ver kunt schoppen in de modewereld.
Ik leer je hoe je moet communiceren met de fotograaf, stylist en klant om samen tot het perfecte beeld te komen.Want teamwork is alles in dit vak.

En ik laat je zien hoe je om moet gaan met tijddruk op een shoot, door heel snel te kunnen werken en dingen aan je makeup te veranderen.
Ik laat je ook door de ogen van het model kijken: zijn je spullen schoon, hou je rekening met haar- of zijn gevoelens door prettig en doordacht te werken?Samen gaan we op zoek naar je stijl?Wat vindt jij mooi?Wat is jouw smaak?Wat inspireert jou en hoe kan je dat vertalen naar makeup?

Als je deze zaken allemaal goed beheerst kun je straks op vele manieren je geld verdienen met makeup.

Last but not least: ik neem je ook een stuk mee op het spirituele pad van mijn ontwikkeling als makeup artist.
Je werkt namelijk erg dicht op het model, hoe bescherm je jezelf, zodat je altijd goed in je eigen centrum en energie blijft staan?

Hoe ga je om met de onzekerheid die een creatieve geest met zich meebrengt?
Hoe kom je bij je optimale kunnen als visagist?
Dit zijn zulke belangrijke zaken die echt een wereld van verschil maken in jouw weg naar makeup artieste worden in de modewereld.”

Wat kun je verwachten tijdens en na de opleiding?

Met de juiste inzet en talent ga je mee met Cindy of een van haar collega visagisten naar shoots. Ze heeft in al die jaren een enorm netwerk opgebouwd aan contacten, waaronder natuurlijk ook haar man, fotograaf Jeroen W Mantel.
Cindy gelooft in het belang van veel assisteren, want door veel mee te kijken met de pro’s leer je het vak pas echt.

Het kan zelfs zo zijn dat je al je eigen jobs krijgt.

Via De Makeupschool krijg je de kans om met korting producten aan te schaffen bij MAC en ELLIS FAAS.
Tijdens de opleiding is er een Student Lab van MAC, waar je alles leert over de makeup en technieken waar zij mee werken.

Ook krijg je een kijkje achter de schermen bij het bedenken van de looks die MAC creëert voor de shows tijdens de Fashion Weeks en Parijs en Londen enz.

“Ik wil je met zoveel mogelijk zekerheid over alles wat met dit vak te maken heeft, de eindshoot in laten gaan en vooral jou mijn enorme liefde voor makeup meegeven!
Zodat ook jij, met net zoveel toewijding als ik, als makeupartist aan de gang kan gaan!”

Cindy


January 12, 2017

(Share this page!)
https://r-tech24.de/review/vpn/
de makeupschool®