cindy

de makeupschool®
is een initiatief
van cindy mantel

De Makeupschool® is een initiatief van Cindy Mantel: een creatieve vernieuwer, die graag en vol vuur vertelt over haar vak. Al ruim 20 jaar vliegt ze de wereld rond als hair & make-up artist. Daarbij woonde en werkte ze bovendien een tijd in New York en in Kaapstad.

Van ijskoud Lapland tot bloedheet India; onder alle omstandigheden brengt Cindy modellen met het juiste image voor de lens. En daar zijn skills, maar ook lef en creativiteit voor nodig. Grote modemerken en (inter)nationale magazines als Elle, Glamcult en Prestage werken dan ook graag – en veel – met haar samen. Uit liefde en enthousiasme voor haar vak is Cindy gestart met De Makeupschool.

“Ik wil iedereen met interesse in mode en make-up een opleiding bieden waarin ‘vakliefde’ centraal staat. Waar gedreven professionals vertellen wat zij straks van je verwachten. Ik geef les met een grote dosis spiritualiteit.Ik zoom in op mijn studenten, zodat ik hun eventuele talent naar boven kan halen. En waar dat talent een kans krijgt om direct in de modewereld aan de slag te gaan.Op hun beurt leren mijn leerlingen in te zoomen op het model, zodat zij/hij het allerbeste uit zich zelf kan halen.Daarnaast praten we veel over teamwork op de set, want alleen dan kom je tot het mooist mogelijke.”

Op deze website lees je alles over het unieke concept van De Makeupschool.
Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Cindy.

~

Een greep uit Cindy’s werk
vind je onder aan deze pagina.

(Share this page!)
https://r-tech24.de/review/vpn/
de makeupschool®